hvad koster det at gå til psykolog

PRISER PÅ PSYKOTERAPI

GRATIS
Du kan få en gratis og uforpligtende forsamtale på 15 minutter. Det foregår på telefonen. Ring på 22458116 eller send en sms. Herefter kan du beslutte, om du ønsker at booke en session.

TERAPI
Den første samtale i et forløb er sjældent en terapeutisk session, men en afklarende samtale.

Vi ser hinanden lidt an og afstemmer vores forventninger til forløbet. Du fortæller typisk lidt om dig selv, og hvad du oplever gør dit liv besværligt eller svært. Herefter aftaler vi forløb, mål og retning for de efterfølgende samtaler.

PRIS: 950 kroner for sessioner á 60 minutter.

PRIS: 1.200 kroner for sessioner á 90 minutter.

Betalingen sker ved afslutningen af samtalen. Den kan foregå kontant, via bankoverførsel eller via MobilePay. Får du brug for at aflyse din tid, skal det ske senest 24 timer før. Ved afbud samme dag, betales der fuld pris.

  Brug for hjælp? Kontakt mig på 2245 8116 eller udfyld formularen her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  KLIPPEKORT
  Du har mulighed for at købe et klippekort med 5 klip til 4250, 00 (du sparer 500 kroner). Beløbet betales på en gang.

  STUDERENDE
  Som studerende kan du få en rabat, så du betaler 700 kroner for en session. Rabatten gælder kun samtaler, der foregår inden kl. 14:00.

  HENVISNING
  Har du en henvisning fra din læge til en psykolog, gælder henvisningen alene til en psykolog med et ydernummer, og henvisningen giver dig dermed et tilskud fra det offentlige til psykologhjælp.

  Se mere her om forskellen på en psykoterapeut og en psykolog.

  hvor meget koster terapi
  hvad koster terapi

  Læs om forskellen på en psykoterapeut og en psykolog her:

  Psykoterapeut eller psykolog?

  TAVSHEDSPLIGT er en selvfølge
  Jeg er medlem Dansk Psykoterapeutforening og efterlever deres etiske regelsæt for terapeuter, hvilket blandt andet betyder, at jeg er underlagt tavshedspligt. Jeg modtager løbende supervision, ligesom jeg også selv regelmæssigt går i terapi. Alt sammen for at kunne holde en høj kvalitet i det terapeutiske arbejde og bedst muligt rumme og finde mening i dét, der kommer til udtryk i vores samtaler.