vægttab
Farvel til dine ekstra kilo en gang for alle!

Er du klar til et 5-timers vægttabsforløb, der tager hånd om både kost, vaner, følelser og adfærd og giver dig et varigt vægttab? Og så lige en advarsel: Dette er ikke en kur. Det er en ny vej i dit liv.

  Brug for hjælp? Kontakt mig på 2245 8116 eller udfyld formularen her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

  Jeg kender det fra mig selv. Der er nogle kilo, der sidder alt for godt fast og virker decideret genstridige. Ofte handler det om 5, 7 eller 10 kilo, som er kommet til – lidt ubemærket – over de sidste år. Nytårsløfter, diverse kure eller lange løbeture har måske kun kortvarigt givet resultater, men næsten hurtigere end den hårde indsats giver resultater, kommer kiloene tilbage.

  Jeg hjælper dig med et varigt vægttab, så du når i mål med det, du ønsker dig. Og bliver der. Jeg åbner hele min værktøjskasse og plukker de redskaber, der gør det muligt at skræddersy et program til dig. Tilpasset dig, dine behov, muligheder og hverdag. Jeg tager afsæt i min dybe sundhedsviden plus mine konkrete, professionelle og personlige erfaringer som kostvejleder, coach og psykoterapeut.

  effektiv vægttab
  hurtig vægttab

  SÅDAN GØR JEG

  Vi har en kort snak i telefonen, hvor vi aftaler, hvornår dit forløb skal starte. Umiddelbart efter sender jeg dig et udførligt kost- og livsstilsspørgeskema, hvor du også får mulighed for at beskrive dine ønsker og mål med forløbet. Desuden lander der en kostdagbog, så du kan registrere, hvor du spiser og drikker gennem 7 dage.

  Herefter mødes vi hos i min klinik i Nørregade, tæt på Nørreport Station i det indre København. Jeg gennemgår mine observationer, kommer med konkrete forslag til nye vaner, og du bliver desuden målt og vejet. Vi aftaler, hvordan det hele skal gribes an, så det matcher din virkelighed og dagligdag. Jeg følger op med et konkret program, og så er du i gang!

  ”Pointen er, at programmet tager hånd om hele dig. Din kost, søvn, fordøjelse – men også dit mentale ståsted lige nu. Hvor er du henne i livet, hvad kæmper du med, og hvor er dine ressourcer. Målet er, at du kommer derhen, hvor du gerne vil være. Og slår rødder. Derfor giver det mening at sætte fokus på det, der rører sig i dig. Og kigge nærmere på, hvor du måske går og spænder ben for dig selv.”

   Brug for hjælp? Kontakt mig på 2245 8116 eller udfyld formularen her, så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

   FOKUS PÅ KOSTEN GIVER VÆGTTAB

   Kosten er selvfølgelig helt central for dit vægttab. Vælger du sunde råvarer, der både mætter og smager godt, har du et solidt afsæt. Helt enkle kostændringer vil give dig et vægttab. Stille og roligt forlader kiloene dine hofter, lår og din mave, og du oplever en tilfredsstillelse ved at både se og mærke forandringerne.

   Jeg gør det konkret og enkelt for dig at vælge sundt. Også selv om din hverdag er travl. Under opfølgningssamtalerne bliver du målt og vejet. Vi snakker om, hvad der fungerer, og hvad du har brug for at justere på for at nå dine mål. På den måde arbejder du i dit eget tempo med nye vaner, som holder og passer til dig.

   FOKUS PÅ DET MENTALE GØR VÆGTTABET VARIGT

   Hvis du prioriterer andre før dig selv, hvis du altid er bagefter og har får planlagt dine måltider, hvis du ikke opdager, hvordan du går og har det, så er det ofte, fordi din psyke og dine følelser spiller dig et puds.

   Du mærker måske ikke rigtig, hvad der egentligt er godt for dig. Gennem samtaler og tips om gode vaner får du skærpet din bevidsthed, og sammen ændrer vi dine prioriteringer. Du lærer at vælge dig selv til uden at vælge andre fra. Du lærer at holde et fokus uden, at det medfører afsavn.

   vægttab

   DIN SUCCES ER MIN SUCCES

   Dine mål er også mine mål – og sammen skal vi nok lykkes. Jeg har mange års erfaring med at hjælpe kvinder med lidt for mange kilo på sidebenene. Det kræver, at du er åben for nye ideer, og at du er indstillet på at give den en skalle. Det tager tid at integrere nye vaner, men når det lykkes, kan du blive en ny og lettere udgave af dig selv. Hvor du får overskuddet, energien og humøret tilbage. Plus en større indsigt i dig selv, din krop og din psyke, som du kan bruge aktivt fremover.

   Der er mulighed for individuel opfølgning og forlængelse af forløbet på den eller de områder, hvor det giver mening for dig.

   vægttab

   Dit 5-timers forløb består af 3 dele

   Forløb Pris
   1 Individuelt opstartsmøde og plan a 60 minutter (inklusiv en kost- og livsstilsanalyse) 1.000kr
   2 individuelle opfølgningssamtaler á 30 minutter 800kr
   3 samtaler med fokus på din mentale sundhed á 60 minutter 2.250kr
   I alt 4.050kr
   Pakkerabat på 20 procent 810kr
   Din pris 3.240kr

   For mange er et 5-timers forløb tilstrækkeligt til at komme ind på den rette kur frem mod de ønskede resultater. For andre er det ikke nok. Derfor kan du altid få flere samtaler. Ekstra samtaler med fokus på kost og psyke koster 750 kroner pr. samtale for 60 minutter. På kostsiden kan det også dreje sig om opfølgning a 30 minutter for 400 kroner pr gang.

   Er du nysgerrig efter at høre mere eller måske endda klar til at sætte i gang, skal du ikke holde dig tilbage. Send mig en sms på mobil 22458116, så kontakter jeg dig.

   Jeg glæder mig til at høre fra dig!